Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimi Yapıldı

ulasim 17.05.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Mayıs Ayı olağan 2. birleşimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Salih Tozan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. birleşiminde; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular. Bazı İlçe Belediye Başkanları Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak katıldıkları meclis toplantısında çeşitli konulardaki görüş ve düşüncelerini aktardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşülerek ilgili komisyonlara havaleleri oy birliği ile kabul edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının üçüncü birleşimi 24 Mayıs 2016 Salı günü saat 15.00'te yapılacak.