Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı 3. Birleşimi Yapıldı

ulasim 24.05.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Mayıs Ayı olağan 3. birleşimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Salih Tozan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. birleşiminde; Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular. Bazı İlçe Belediye Başkanları Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak katıldıkları meclis toplantısında çeşitli konulardaki görüş ve düşüncelerini aktardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, İhtisas Komisyonları’ndan gelen raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.