Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

ulasim 10.05.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Mayıs Ayı olağan toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Karesi ilçesinde Karesi Toplantı ve Nikah Salonu’nda gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular.  Bazı İlçe Belediye Başkanları Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak katıldıkları meclis toplantısında çeşitli konulardaki görüş ve düşüncelerini aktardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara havaleleri oy birliği ile kabul edildi. 11 önergenin oylandığı Büyükşehir Belediye Meclisi'nde tüm önergeler oy birliği ile kabul edildi. Toplam 98 gündem maddesinin görüşüldüğü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının ikinci birleşimi 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 15.00'te yapılacak.