Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Toplantıları Sona Erdi

ulasim 28.07.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Temmuz ayı toplantıları, bugün gerçekleşen 4. Birleşim ile sona erdi.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündeme geçildi. Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 4. Birleşiminde; Plan ve Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu ile İmar Komisyonlarından gelen konular görüşüldü.

MECLİS 11 AĞUSTOS'TA TOPLANACAK

İlçe Belediye Başkanları ve vekillerinin de meclis üyesi olarak katıldıkları 4. Birleşim ile Temmuz ayı toplantıları sona ermiş oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos 2016 Ağustos ayı olağan toplantısının ise 11 Ağustos 2016 tarihinde saat 15.00'de yapılması kararlaştırıldı.