Büyükşehir Belediye Meclisi Yenilenmiş Salonunda Toplandı

ulasim 09.06.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Haziran ayı 1. Birleşimi yapıldı. Bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan eski meclis salonu yenilenerek tekrar toplantılara açıldı. Yeni meclis, üyeler tarafından beğenildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Haziran ayı 1. birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

MECLİS TEKRAR KENDİ YERİNDE

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk birleşiminin yapıldığı toplantı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Tadilat nedeniyle toplantılarını başka salonlarda gerçekleştiren Meclis, aylar sonra yenilenmiş yerinde bir araya geldi. Açılış ve yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri çalışmalar hakkında bilgilendirildi. İlçe Belediye Başkanlarının Meclis Üyesi olarak katıldıkları Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Yardımcısı Nazım Ergelen, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara toplu olarak havaleleri oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca meclis gündemine ek olarak sunulan 17 önergenin de komisyonlarda görüşülerek meclise sunulmasına karar verildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantısı ikinci birleşiminin 14 Haziran 2016 tarihinde saat 17.00’da yapılması kararlaştırıldı.