Büyükşehir Belediyesi Sokak İftarları Devam Ediyor

ulasim 16.07.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce şehrimizin çeşitli mahallelerinde sokak iftarları düzenlenmeye devam ediyor.

Sokak iftarları kapsamda 9 Temmuz’dan bu yana yedi mahallede yaklaşık 4000 kişiye iftar verildi. Ramazan Ayı sonuna kadar her gün şehrimizin farklı bir mahallesinde verilmeye devam edilecek sokak iftarlarında Ramazan Ayı boyunca 20 mahallede 10.000 kişiye iftar verilecek.

Bugünkü iftar yemeği ise Maltepe Mahallesi Pertev Sokak Kardelen Kıraathanesi Önü’nde verilecek. Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Etkinlikleri kapsamında bugün saat:23.00’de Yaylada Avm Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek Ahmet Özhan Konseri’ne katılmak isteyen vatandaşlarımız için Maltepe Mahallesi’ndeki iftar alanından saat:21.30’da konser alanına ücretsiz araç kaldırılacak.