Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Valilik Kupası`na Damgasını Vurdu

ulasim 12.01.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 10 Ocak tarihinde düzenlenen Valilik Kupası’na damgasını vurdu.

Katıldığı turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, il genelinden 8 kulüp ve 120 sporcunun mindere çıktığı Valilik Kupası turnuvasında, 8 sıklette birinci oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreş takımının katıldığı turnuvalardan başarılı sonuçlar elde ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, 23-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek minikler liginde de aynı başarıyı sürdüreceklerine inandıklarını kaydetti. Amaçlarının; ata sporu güreşi yaygınlaştırmak ve milli takıma sporcu kazandırmak olduğunu kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, “Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bünyesinde kurduğumuz ve kısa süre içerisinde başarılar sonuçlar elde ettiğimiz güreş takımımız, son Valilik Kupası’nda da bütün sıkletlerde birinci oldu. Minikler kategorisinde de takımımız 23- 25 Ocak tarihleri arasında süper lige yükselme mücadelesi verecek. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora teşvik etmek ve ata sporumuz olan güreşi canlandırmak amacıyla yaptığımız yatırımların sonuçlarını almaya başlıyoruz” dedi.

Dereceye giren sporcular şöyle:
Valilik Kupası’nda birinci olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı sporcuları şöyle: Oğuzhan Uygun 35 kg. Kaan Çetin 47 kg. Tolga Akyüz 53 kg. Mehmet Erbay 59. Hamza Altıntaş 66 kg. Talha Sağbilge 73 kg. Oğuz Taneli 85 kg. Mehmet Aygün 100 kg.