Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Yeni Sezona İddialı Başlıyor

ulasim 25.07.2014

Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı’na transfer olan yeni sporcular Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a yapılan ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri Sebahattin Ayyıldız, Ahmet Bey ve sporcular katıldı. Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette sporcuların kendilerini tanıtmalarının ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu takım ve transferler hakkında Başkan Uğur’a bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur da sporcularla sohbet ederek, transferlerin hayırlı olmasını diledi. Sporculara başarılar dileyen Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak güreşçilerimizin her zaman destekçileri olacaklarını söyledi.

Güreş Takımı’na transfer edilen oyuncuların isimleri ise şöyle:

Uğur Özturgut- Milli Sporcu-Türkiye Şampiyonu
Emre Kaya- Milli Sporcu-Türkiye Şampiyonu