Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başkan Uğur`u Ziyaret Etti

ulasim 02.08.2014

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur`u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; Balıkesir’de de Katı atık depolamayla ilgili yeni tamamlanan bir tesis olduğunu söyleyerek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`yla çevre planlaması ile ilgili yakın münasebetlerinin devam edeceğini ve bu konular hakkında bakanlıktan destek beklediğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise; “Balıkesir, turizm açısından önemli illerimizden biri. Kalkınması hızlı, turistik bölgesi fazla olan bir ilimiz. Çevre Bakanlığı tarafından korunması gereken bir ilimiz. Biz, belediyelerle iç içe çalışan bir bakanlığız. Değerli başkanımızla birlikte çok mesai harcayacağımıza inanıyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum şeklinde konuştu.