Çiftçi Eğitim ve Uygulama Merkezi Projesi Ödül Aldı

ulasim

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tarafından düzenlenen “Altınbaşak” Tarım Şehirleri Yarışmasında dereceye giren projelerin ödülleri dün Konya Bayır Diamond Otel’de düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

28 Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle “Türkiye’de Tarımın Enleri” ve “En İyi Projeler” başlıklarıyla başvurduğu yarışmada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği ve Burhaniye’de faaliyet gösteren Çiftçi Eğitim ve Uygulama Merkezi projesi 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ödülünü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Özen alırken; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun talimatları ile tarıma yönelik onlarca projenin hayata geçirildiğini ifade ederek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Balıkesirli çiftçinin yanında olduklarını söyledi.

Tarih : 19.4.2018 10:00:00