Çiğdem Batubey Ortaokulu Öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Oldu

ulasim 22.04.2015

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Çiğdem Batubey Ortaokulu öğrencileri Ali Emir Türkmen ve Hümeyra Gökmen, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Osman Yenidoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Ahmet Cengiz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık ve Çiğdem Batubey Ortaokulu Müdürü Ersin Sever’in yer aldığı ziyarette; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un şehir dışında olmasından dolayı Başkan Vekilliği görevini yürüten Pehlivan, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Atatürk’ün 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtığını ve bugünü çocuklara armağan ettiğini belirten Başkan Vekili Pehlivan, “  Atatürk, bundan 95 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını yaptı. Bugünü de çocuklara armağan eden ilk devlet başkanı oldu. Bu kapsamda çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Başkan Vekili Pehlivan: “Belediye Hizmetlerinin Lideri Uğur’dur”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında da öğrencilere bilgi veren Başkan Vekili Pehlivan, “ Balıkesir’de 20 ilçe belediyesi bulunmaktadır. 21. Belediye ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’dir. Belediye hizmetlerinin lideri de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’dur. Kendisi bugün burada olamadı ancak “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diyerek size mesajını iletti. Başkan Vekili Pehlivan’ın konuşmasının ardından Çiğdem Batubey Ortaokulu öğrencilerinden Hümeyra Gökmen ve sonrasında Ali Emir Türkmen, temsili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik hizmetlerini yeterli bulduklarını belirten Hümeyra Gökmen, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları yönelik “Çocuk Köyü” projesi hakkında bilgi verdi.