Diyanet’ten Başkan Uğur’a ”İyilik Ödülü”...

ulasim 14.04.2015

Türkiye Diyanet Vakfıı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u “İyilik Ödülü”ne layık gördü. Diyanet Vakfının ödül belgesini Başkan Uğur’a İl Müftüsü Turgut Açari takdim etti.

Kutlu Doğum Haftası ziyareti

Balıkesir’de Valilikçe yürütülen (İl Müftülüğü) Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında İl Müftüsü Turgut Açari ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a nezaket ziyaretinde bulundular. Müftü Açari ve yardımcıları ile diğer yetkililerin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Uğur’a Kutlu Doğum Haftası kapsamında hazırlanan etkinlik takvimi hakkında bilgiler verildi.

İl Müftüsü Turgut Açari Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a ziyaretin anısına çiçek takdim ederken, Diyanet İşleri Başkanı Türkiye Diyanet Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından gönderilen ‘İyilik Ödülü’ belgesini verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, iyilik ödülü için Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür etti. Uğur, kutlu Doğum Haftasını kutlayan İl Müftüsü Turgut Açari ve beraberindeki heyete de teşekkürlerini iletirken, tüm İslam aleminin ve Balıkesirli hemşehrilerinin Kutlu Doğum Haftalarını kutladı.