Filenin Sultanları Başkan Uğur`u Ziyaret Etti

ulasim 30.10.2014

Türkiye Bayanlar 2. Lig A Kategorisi’nde mücadele eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Eray, Ömer Marmaralı ve teknik ekibinde yer aldığı ziyarette sporcular Başkan Uğur’a Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımının imzalı formasını hediye etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın ligdeki durumu ve hedefleri hakkında bilgi veren Kulüp Yöneticisi Mesut Eray, “11 takımın mücadele ettiği ligde üç haftada iki mağlubiyet bir galibiyetimiz var. Puan cetvelinde beşinci sırada yer alıyoruz. Sizin girişimlerinizle Balıkesir’e 3 bin 500 kişilik bir spor salonu yapılıyor. Bizim hedefimiz de; 3 bin 500 kişilik bu salonda seneye Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı Balıkesir’e getirmektir” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’na ligde başarılar dileyen Başkanı A. Edip Uğur, takıma her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.