Filistinli Öğrencilerden Başkan Uğur’a Ziyaret

ulasim 28.10.2016

Kardeş okul projesi kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için Edremit’e gelen Filistin’in Doğu Kudüs şehrindeki Dar El Tifil Al Arabi Okulu öğretmen ve öğrencileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ettiler. Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu, 75.Yıl Ortaokulu, Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi’nin kardeş okulu olan Doğu Kudüs Şehrinden Dar El Tifil Al Arabi Okullarından 22 kişilik ekibe İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç eşlik etti.

BAŞKAN UĞUR: “KUDÜS’ÜN BAĞIMSIZLIĞINA KAVUŞMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Kudüs’ün kutsal bir kent olduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Daha önce Kudüs’e giderek Gazze Bölgesi’ni ziyaret ettim. Bizim için de çok önemli bir yer. Biz de Kudüs’ün bağımsızlığına kavuşması, oradaki Müslümanların huzuru, refahı bizim için önemli. Hükümetimiz her zaman sizlerin yanında. Bilhassa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konular üzerinde oldukça hassas. Milli Eğitimimiz sizlere gerek ilgi ve alakayı gösteriyor. Belediye olarak bizim üzerimize düşen ne varsa biz her şeye hazırız” diye konuştu.