Güreşçiler Kupalarını Başkan Uğur`a Takdim Etti

ulasim 28.01.2015
Katıldığı turnuvalardan elde ettiği başarılı sonuçlarla öne çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Yöneticisi Hüseyin Adın, Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, antrenör ve sporcuların katıldığı ziyarette; kulüp yöneticisi Adın ve Spor Şube Müdürü Sarıgül, güreş takımının kazandığı Valilik Kupası ve İl Birinciliği kupasını Başkan Uğur’a takdim etti. Güreş takımının çalışmalar hakkında Başkan Uğur’a bilgi veren Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, “Sizin desteğinizle yeni kurulan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı katıldığı her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönüyor. İl Birinciliği ve Valilik Kupası turnuvasında takım olarak birinci olduk. Minik takımımız Sivas’taki turnuvanın sonucunda 1. Lig’e yükseldi. Bu hafta içerisinde 9 sporcumuz U-23 Milli Takımı seçmelerine katılacak. A Takımımız, nisan ayında gerçekleştirilecek 1. Lig’e terfi müsabakalarında başarılı olmak için mücadele edecek. Hedefimiz, bu yıl 1. Lig’e, 2016 yılında da Süper Lig’e yükselmek.” dedi.

“Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a Yakışır Bir Mücadele Ortaya Koyun”

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı antrenör ve sporcularıyla sohbet eden Başkan Ahmet Edip Uğur, ata sporu olan güreşi yakından takip ettiğini ve bu branşta elde edilen başarıları önemsediklerini kaydetti Başkan Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a yakışır bir mücadele ortaya koyup Balıkesir’in adını duyuracaksınız. Ata sporumuz olan güreşte başarılı olmak istiyoruz. Bunun için sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Yöneticisi Hüseyin Adın, güreş branşına verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkan Uğur’a teşekkür ederken, başarıların devamının geleceğini söyledi.