Hacılar Belediyesi’nden Başkan Uğur’a Ziyaret

ulasim 28.10.2016

Altıeylül Belediyesi ile kardeş şehir olan Kayseri’nin Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve meclis üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a ziyarette bulundular. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Uğur, Büyükşehir projeleri hakkında bilgiler verdi.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Uğur’a bir yarışmada Türkiye birincisi olan ve Erciyes Dağı’nın yer aldığı fotoğraf ve kalem hediye etti. Başkan Uğur da Ekici’ye Sındırgı’nın ünlü Yağcıbedir halısı, zeytinyağı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Darphaneye özel olarak bastırılan hatıra para hediye etti.