“Kentsel Dönüşüm” 22 Ekim'de Balıkesir’de Her Yönüyle Tartışılacak

ulasim 13.10.2015

Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 22 Ekim’de Balıkesir’ de yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ve TÜBİTAK MAM gibi kurumların desteklediği Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından organize edilecek zirveye akademisyenler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve sektörün dev firmalarının temsilcileri konuşmacı olarak katılacak. Ana sponsorluklarını Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, Erşat Müşavirlik, TEP Investment’ın yaptığı zirveye; Star Gazetesi ve 24 TV medya sponsoru, Gayrimenkul Türkiye sektörel iletişim sponsoru, reidin.com sektörel bilgi sponsoru, emlakdream.com ve imarpanosu.com internet sponsoru oldu.

Başkan Uğur da Konuşma Yapacak

Balıkesir ve ilçelerindeki arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat sektörünü, inşaat malzemeleri sektörünü ve finans sektörünü yakından ilgilendiren zirveye çok sayıda kişinin katılması beklenen zirvede, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da konuşma yapacak. Kamudan ve özel sektörden, üniversitelerden çok değerli konuşmacıların katılacağı zirvede; Balıkesir’ de ve ilçelerinde kentsel dönüşüm süreci içerisinde yapılması gerekenler, kentsel dönüşüm de karşılaşılacak zorluklar ve nasıl aşılacağı, kentsel dönüşümün ülke ekonomisine getireceği katkılar, kentsel dönüşümün finansal ve ekonomik boyutları, arsa sahiplerine ve kat maliklerine düşen görevler olacak. Kamuoyundan her kesimi ilgilendiren Balıkesir de ki zirve de, tüm bu sorulara yanıtlar bulunacak.

“HER YÖNÜYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ / BALIKESİR

22 Ekim Perşembe – Balkonuk Center

Açılış Konuşmaları: 09.30 –10.30

Vedad GÜRGEN – T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü