Kocaseyit Üst Geçidinde Yaya Kaldırımı Genişletildi

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara dokunmaya devam ediyor. Eski Doğumevi’nin önünde inşa edilen Kocaseyit Üst Geçidindeki yaya kaldırımı vatandaşların isteği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun talimatları ile genişletildi. Cumartesi Pazarı’na giden vatandaşlar üstgeçidin düzenlenmesinin ardından Pazar arabaları ile geçiş yapabildi.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine harekete geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede üstgeçitte düzenleme çalışmaları yaparak yaya kaldırımını genişletti. Hafta sonu düzenlemenin ardından yeniden trafiğe açılan üstgeçitte Cumartesi Pazarı’na gitmek isteyen vatandaşlar Pazar arabaları ile rahatlıkla üstgeçitten geçme imkanı buldu. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan düzenlemenin ardından teşekkür ettiler.

Tarih : 7.1.2018 13:00:00