Kuva-yi Milliye Günü Dolayısıyla Anıta Çelenk Konuldu

ulasim 16.05.2014

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kuva-yi Milliye Günü nedeniyle Adnan Menderes`teki anıtta düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Her yıl 16 Mayıs`ta kutlanan Kuva-yi Milliye Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl, protokol tarafından sadece Kuva-yi Milliye Anıtı`na çelenk sunuldu. Bugün, sabah saatlerinde Adnan Menderes`teki Kuva-yi Milliye Anıtı`nda yapılan törene; Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Garnizon Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, askeri ve idari erkan ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Sabah saatlerinde Anıt önüne konulan çelengin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla tören sona erdi. Kutlama töreni kapsamında gerçekleştirilecek diğer etkinlikler ise, Soma`da meydana gelen maden ocağı faciası sonucu Milli Yas ilan edilmesi nedeniyle iptal edildi.