Mahalle Ligi Futbol Turnuvası`nda Gol Sağanağı

ulasim 20.10.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “İmkân Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Yıldızlar ve Gençler Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri kötü alışkanlardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla “İmkân Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Yıldızlar ve Gençler Futbol Turnuvası doludizgin devam ediyor. Vali Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vuruşuyla başlayan turnuvada gol sağanağı yaşanıyor. Mahalle Ligi Futbol Turnuvası kapsamında 18-19 Ekim tarihleri arasında altı farklı sahada 19 karşılaşma oynandı. Gençlerin hünerlerini sahaya yansıttığı bu karşılaşmalarda toplam 199 gol atıldı.

FİNAL ETABI 1.HAFTA FİKSTÜRÜ: