Mahalle Liginde Balıkesir Şampiyonluğu Maçları Başladı

ulasim 15.02.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “İmkan Bizden Oynamak Sizden” Mahalle Ligi Futbol Turnuvası İlçe Şampiyonları arasındaki müsabakalarla devam ediyor.

Bu sene 2.si düzenlenen 20 İlçede yaklaşık 11.500 sporcunun katıldığı müsabakalarda 20 İlçe 1.leri çift maç elemasyon usulüne göre maçlarını 13 Şubat Cumartesi günü 10 ayrı İlçede oynadılar. Maçlara İiçeler çok büyük rekabet gösterdiler maçlar sportif yarışmanın yanında sosyal ve kültürel bir aktiviteye dönüştü. Ev sahibi İlçeler rakip misafir takımlarına müsabakalardan önce ve sonra yemek ikramı ve ilçelerini gezdirerek misafirperverlik örneği gösterdiler. İlçe takımları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip UĞUR’a böyle bir imkan sağladığından dolayı teşekkür ettiler. Müsabakalar 17 Şubat Çarşamba günü rövanş maçlarıyla devam edecektir.