Mahalle Ligi’nde Final Heyecanı Başladı

ulasim 11.02.2016
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 20 ilçeden 11 bin 500 sporcunun katıldığı “Mahalle Ligi Futbol Turnuvası” ilçe şampiyonlarının mücadelesiyle devam ediyor.  20 ilçe şampiyonun katılımıyla çift maç eleme usulü oynanacak final maçları; bir ay boyunca süreceği belirtilirken ilk maç Altıeylülspor ile Mimar Sinan 1 Spor (Kepsut) takımları arasında oynanacağı açıklandı. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından turnuva öncesi müjdesi verilen şampiyon takımın Avrupa’da maç izleme ödülü de belli oldu.  Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nda Balıkesir birincisi olacak ekip, Almanya 1. Lig takımlarından Borussia Dortmund’un misafiri olacağı ve bu ekibin oynayacağı bir karşılaşmayı tribünden izleme fırsatı bulacağı belirtildi.