Merhaba Bebek 9 Bin 471 Bebeğe “Merhaba” Dedi

ulasim 26.07.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği 'Merhaba Bebek' projesi ile 2015 Ekim ayı itibariyle Balıkesir sınırları içinde dünyaya gelen 9 bin 471 bebeğe 'merhaba' dedi.

Merhaba Bebek’ projesiyle Balıkesir’de bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, ailelerin mutlu günlerinde hem yanında oluyor, hem de sevinçlerine ortak oluyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Balıkesir Bir BüyükAile Oluyor” kapsamında Balıkesirlilere hizmetlerini her alanda aralıksız sürdürüyor, her vatandaşına dokunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla hayata geçirilen ve halk tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılanan “Merhaba Bebek” projesi kapsamında bebek sahibi olan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa ekipleri tarafından ziyaret edilerek sevinçlerine ortak olunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir genelinde ortalama 30 ila 40 arasında günlük bebek doğumu olduğunu, Büyükşehir Belediyesi olarak Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda yeni doğan bu bebeklerin kendi isimlerine hazırlanmış olan hediye paketlerinin Beyaz Masa görevlilerince ailelerin ziyaret edilerek elden teslim edildiğini bildirdi.

MERHABA BEBEK PAKETİNDE NELER VAR?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında başlattığı uygulama kamuoyunda büyük bir memnuniyete yol açtı. Bu şekilde binlerce vatandaşa doğrudan ulaşılıyor. “Merhaba Bebek” paketinde; kız ve erkek bebekler için yelek, altlık, eldiven, ateş ölçer, tırnak makası, bornoz takımı, anne ve aile için eğitici kitapçıklar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur imzalı iyi dilek ve mesajın yer aldığı bir de mektup hediye ediliyor.

İlk startı 2014 yılında Bandırma ilçesinde Başkan Uğur tarafından verilen proje tüm il genelinde düzenli olarak uygulanıyor.