MHP'li Büyükşehir Üyesi AK Parti'ye Geçti

ulasim 27.07.2015

MHP’den AK Parti’ye geçen Balya Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özcan Durmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı’nda; İl Başkanı Dinçer Orkan tarafından parti rozeti takılan Özcan Durmaz, teşkilat mensuplarıyla ilk ziyaretini Başkan Uğur’a gerçekleştirdi. İl Başkanı Dinçer Orkan, Balya İlçe Başkanı Şaban Özel ve Balya Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti’ye geçen Özcan Durmaz’ı tebrik eden Başkan Uğur, “Balya’ya ve Balıkesir’e hizmet yolunda AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Özcan Durmaz’ı tebrik ediyor, bundan sonra Balya ilçemizin ve Balıkesir’in gelişmesi aşamasında ortaya koyacağı çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan Özcan Durmaz’ın MHP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte AK Parti 58 olan Büyükşehir Belediye Meclis sayısı 59’a yükselirken,  MHP’nin 9 olan sandalye sayısı 8’e düştü.