Muhtarlardan Başkan Uğur`a Teşekkür

ulasim 20.11.2014

Balıkesirli köy muhtarları makamında ziyaret ettikleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a Yörük şalı hediye etti.

Balıkesir’in Altıeylül İlçesi sınırlarında kalan Bağalan Kırsal Mahallesi’nin Muhtarı Şerafettin Sağlam ve Bayat Mahallesi Muhtarı Salih Aktuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret ettiler.

Köylerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini Büyükşehir Belediye Başkanına aktaran köy muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un nezdinde Altıeylül Belediye Başkanlığına teşekkür ettiler.

Muhtarlar Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Altıeylül ve Karesi Belediyelerinin son derece yoğun ve iyi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek Başkan Uğur’a kırsal mahallelere verdiği destek ve gösterdiği ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Bağalan Kırsal Mahalle Muhtarı Şerafettin Sağlam Başkan Uğur’a Menemen yöresine ait Yörük şalı hediye etti.