Plan ve Bütçe Komisyonu 2015`in Bütçesini Hazırlıyor

ulasim 17.11.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu, Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi ve 20 ilçe belediyesinin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesinin görüşmelerine başladı.

Mehmet Birol Şahin başkanlığında toplanan Plan ve Bütçe Komisyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı tahmini gelir ve giderleri hakkında Mali Hizmetler Daire Başkanı İsmail Çur’dan bilgi aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi’nin son şeklini vermek için 24 Kasım’a kadar çalışacaklarını belirten Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Birol Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi tamamlandıktan sonra 20 ilçe belediyesinin bütçesini görüşeceklerini vurguladı. Komisyon Başkanı Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2015 yılı bütçesini oluşturmak amacıyla Plan ve Bütçe Komisyonumuz toplandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçe belediyesinin 2015 mali yılı gelir ve gider bütçesini oluşturacağız. Bu çalışmaları, 24 Kasım’da tek gündem maddesiyle toplanacak meclise yetiştirmek istiyoruz” dedi.