Ramazan Konserleri 9 Temmuz`da başlıyor

ulasim 07.07.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Konserleri, Sami Özer Konseri ile 9 Temmuz’da başlıyor.

İlk olarak 9 Temmuz Çarşamba Günü Yaylada Amfi Tiyatro’da Saat:23.00’de başlayacak konserde, ünlü Türk Tasavvuf Müzisyeni Sami Özer sahne alarak seslendireceği tasavvuf müziği eserleri ile Balıkesirlilere farklı bir Ramazan gecesi yaşatacak. Yine bu kapsamda, 16 Temmuz Çarşamba günü saat:23.00’da Yaylada Amfi Tiyatro’da, Klasik Türk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin önde gelen yorumcularından Ahmet Özhan, Balıkesirlilerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen konserde ayrıca izleyicilere, Ramazan ayı ile özdeşleşmiş geleneksel içeceğimiz olan Osmanlı Şerbeti ikram edilecek.

Ramazan Konserlerimizi izlemek isteyen vatandaşlarımız için 9 Temmuz ve 16 Temmuz günü saat:22.00’de Toplu Taşıma Merkezi’nden ücretsiz araç kaldırılacak.