Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Başkan Uğur'u Makamında Ziyaret Etti

ulasim 12.05.2015
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur belediye çalışmaları ve projeleri hakkında kısaca bilgilendirdi.Başkan Uğur, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na hediye takdim etti. Makamdaki ziyeretin ardından Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Ahilik haftası münasebeti ile Büyükşehir Belediyesine ziyarete gelen Balıkesir'deki Esnaf Odaları Başkanları'nın (80 Oda Başkanı) katıldığı değerlendirme istişare  toplantısı yapıldı.
Bu Toplantıda Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı  Fehmi Erdem Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na çiçek takdim etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 'da Ziyaret anısına hediye verdi.
Bakan Müezzinoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tüm esnafların Ahilik Haftasını kutladı.
Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur Esnaf Odaları Başkanları'na devam eden proje ve çalışmalar hakkında slayt sunum eşliğinde bilgilendirdi.