“Sakın Dökmeyin” Kampanyası Semt Pazarında Tanıtıldı

ulasim 17.12.2015

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Deha Biodizel Üretim A.Ş. tarafından organize edilen “Sakın Dökmeyin” kampanyası kapsamında Altıeylül İlçesi, Bahçelievler mahallesi Çarşamba Pazarında kurulan stantda bilgilendirme çalışması yapıldı.

ATIK YAĞ GETİRENE HAYVAN MAMASI

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşın Şirvancı, birim müdürleri ve personeli, atık yağlarını teslim eden vatandaşlara sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptı.
Ayşın Şirvancı, biriken atık yağların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen lisanslı firmaya teslim edildiğini, burada biyodizele dönüştüğünü belirtti. Ayrıca “Sakın Dökmeyin” kampanyası ile kış günlerinde hayvanlara besin kaynağı sağlandığını belirterek duyarlılık gösteren Balıkesirlilere teşekkür etti.