Şampiyon Güreşçi Başkan Uğur'u Ziyaret Etti

ulasim 01.07.2015

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor formasıyla Denizli’de düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 96 kiloda şampiyon olarak 11 Ağustos’ta Brezilya’da yapılacak Dünya Gençler Serbest Güreş Şampiyonası’nda milli takım formasıyla mindere çıkacak Aykut Işık, bu önemli turnuva öncesinde Başkan Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri sonucunda Türkiye Şampiyonu olduğunu ifade eden Aykut Kılıç, Brezilya’da da Türkiye ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti. Şampiyon güreşçi Kılıç, desteklerinden dolayı Başkan Uğur’a teşekkür etti. Göreve başladığı günden bu yana ata sporu güreşe destek verdiklerini dile getiren Başkan Ahmet Edip Uğur, genç sporcu Aykut Işık’ın Türkiye’de elde ettiği başarıyı Brezilya’daki şampiyonada da tekrarlamasını istedi. Ziyarette yer alan Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, güreş şubesinin kısa bir süre önce kurulmasına rağmen turnuvalardan başarılarla ayrıldıklarını ifade etti.