Şubat Ayı Birinci Oturumu Yapıldı

ulasim 11.02.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı birinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında Salih Tozan Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şubat ayı birinci oturumunda; Altıeylül, Karesi ve Sındırgı ilçesine yapılacak hizmetlerde taşınmazların kamulaştırılması için İller Bankası’ndan kredi kullanılması ve sonrasındaki işlemler adına Başkan Ahmet Edip Uğur’a yetki verildi. Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki tarifeli yolcu taşımacılığında Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş’ye sekiz adet hat ihdası konusu görüşüldü. Ayrıca Karesi ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve Salı-Cumartesi günleri kurulan semt pazarları nedeniyle oluşan yolcu talebini karşılamak için bir tane araç ihdasına karar verildi.