Teknokent Genel Kurulu Yapıldı

ulasim 09.09.2016

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin (Teknokent) ilk genel kurulu yapıldı. Genel Kurul’da oluşturulan yeni yönetim kurulunun başkanlığını ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un yapması kararlaştırıldı.

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknokent) ilk genel kurulu yapıldı. Balıkesir Üniversitesi Vakfı Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray ve genel kurul üyeleri katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, başkanlığında toplanan genel kurulda, Teknokent’in yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni Yönetim kurulunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Organize Sanayi Bölgesi yer aldı. Toplantıda Teknokent’in Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsüne kurulacak olan hizmet binası çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılırken, yeni hedefler belirlendi.