Uğur Söz Verdi, Bakan Eroğlu Balıkesir`i Masaya Yatırdı

ulasim 02.05.2014

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Bakanlık Bürokratları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eroğlu, Başkan Uğur’a yaptığı ziyaretin ardından Bakanlık ve Büyükşehir bürokratları ile birlikte Balıkesir`de uygulanacak projeleri masaya yatırdı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Devlet Su işleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş’in bulunduğu koordinasyon toplantısında öncelikle, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un seçim vaatlerinden olan Çay Deresi`nin ıslahı ve il genelindeki Orman ve Milli parkların sınırları ile alakalı yaşanan sorunlar ele alınarak, yakın ve uzun vadede yapılması düşünülen stratejik plan içerisinde yer alan projelerin değerlendirilmesi yapıldı.