Ulaşım Koordinasyon Merkezi`nin İlk Toplantısı Bugün Gerçekleşti

ulasim 27.06.2014

5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu` nun 9.maddesine göre kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin ilk toplantısı bugün gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan Karesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Genel Sekreter Ali Osman Sali, Hukuk Müşaviri Tuğba Sungur, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Metin Ermiş başta olmak üzere bazı daire başkanları ile diğer UKOME üyeleri katıldı. 42 maddelik gündem konularının görüşüldüğü toplantıda, durak yeri değişimi, taşıt trafiğine kapatılacak sokaklar, park yasağı talepleri, servis araçları, deniz ulaşımı ve yetki belgeleri ile taşımacılık yapan vatandaşlarımızın talepleri gibi ulaşım içerikli birçok konu ele alındı.