Ulusal Hava Kirliliği Emisyon Projesi Toplantısı Düzenlendi

ulasim 16.06.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 10 Haziran 2014 tarihinde Büyükşehir Meclis Salonu`nda, TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı`na (1007) önerilen ve 15 Mayıs 2013 tarihinde başlatılan “ Ulusal Hava Kirliliği Emisyon Yönetim Sisteminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İTÜ ve Bahçeşehir Üniversitesi ile Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye personeli katılımları sağlandı.

Toplantıda; Balıkesir İl Merkezi ve İlçelerinde, coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak hava kirliliği emisyon kaynaklarının belirlenmesi için veri tabanlarının oluşturulması planlandı.