Ünlü Sanatçı Coşkuner`den Uğur`a Hayırlı Ziyaret

ulasim 19.06.2014

Türkiye’nin önemli seslerinden Hüner Coşkuner Sokak hayvanlarını Koruma Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vermek ve hayırlı olsun temennilerini iletmek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

Hüner Coşkuner yaptığı ziyarette Başkan Uğur’dan Sokak Hayvanları Koruma derneği ile gerçekleştirecekleri Balıkesir deki projeleri için destek isterken, Son çıkardığı Yeşilçam Klasikleri albümünü içeren bir konser ve imza günü düzenleyeceklerini ve buralardan elde edilecek tüm geliri de Sokak Hayvanları Koruma Derneğine hibe edeceklerini, bu bağlamda İlçe ve Beldelerimizde halkımızı bilinçlendirme adına paneller düzenleyeceklerini dile getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Konu ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanı Şaban Akkol ile Kültür ve Sanat Danışmanı İsmail Özkan’ın yetkilendirildiklerini ve yapılacak her türlü projede yanlarında olduğunu beyan etti.