Vekillerimizle Birlikte Balıkesir'e Hizmete Devam Edeceğiz

ulasim 15.06.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı ve Ali Aydınoğlu’nun İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata törenine katıldı. Balıkesir Adliyesinde düzenlenen törende milletvekillerine mazbatalarını Balıkesir İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz, İl Seçim Kurulu Hakimi Hacı Dursun Pekin ve İl Seçim Kurulu Başkanı Sema Arslantekin verdi. Mazbata törenine Başkan Uğur’un yanı sıra, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı ve çok sayıda partili katıldı. Balıkesir İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz mazbata töreninde yaptığı açıklamada Türkiye'de gerçekleştirilen 7 Haziran seçimleri sonucunda Balıkesir'den 8 milletvekili seçildiğini, bunlardan 3 tanesini AK Parti'nin çıkarttığını ve seçilen tüm milletvekillerine mecliste başarılar dilediğini belirtti. 7 Haziran’da milletin iradesinin sandıkta tecelli ettiğine dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur,  "7 Haziran'da milletin iradesi tecelli etti. AK Parti'de 3 milletvekilimiz var. Mazbatalarını aldılar, kendilerini tebrik ediyoruz hayırlı uğurlu olsun. Balıkesir'e ülkemize hayırlı hizmetlere inşallah vesile olacaklar. Zaten yerel yönetimlerde AK Parti şuan da iktidar. Bizlerde yerel yönetim olarak milletvekillerimizle birlikte Balıkesirlilere hizmete devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun “ dedi.