Vergi Dairesi Başkanı Erol Başkan Uğur`u Ziyaret Etti

ulasim 23.02.2015
Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ve ekibi; 26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

Grup Müdürleri Seyit Tekin, Ali Gündoğdu, Mehmet Zengin, Kurtdereli Vergi Dairesi Müdürü Fatma Ekinci ve Karesi Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetintaş’ın yer aldığı ziyarette; Vergi Dairesi Başkanı Erol, kurumun çalışma ve faaliyetleri hakkında Başkan Uğur’a bilgi verdi. Balıkesir il genelinde 12 ilçede vergi dairesi müdürlüğü,8 ilçede de mal müdürlüğünün bulunduğunu ifade eden Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, son yapılandırma kapsamında kurumun yoğun bir mesai yaptığını söyledi. Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’de tahsil edilen verginin artmasının Balıkesir’in genel bütçeden alacağı payın artması anlamına geldiğini söyledi. Büyük sanayi kuruluşları ve şirketlerin vergilerini Balıkesir’de yatırması için çağrıda bulunan Başkan Uğur, “Hizmeti Balıkesir’den alan şirketler vergilerini de Balıkesir’e ödemesini istiyoruz. Büyük firmalar vergilerini Balıkesir’de öderse; bizimde genel bütçeden alacağımız pay artar” dedi.