Yıldız ve Gençler Mahalle Ligi Futbol Turnuvası İçin Son Başvuru Tarihi 24 Eylül

ulasim 22.09.2014

“İmkan Bizden Oynamak Sizden” Yıldız ve Gençler Mahalle Ligi Futbol Turnuvası başvuruları 24 Eylül 2014 çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor. İsteklilerin bu tarihe kadar mahalle muhtarlıkları ve okullara müracaat etmeleri gerekmektedir.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor tarafından, öncelikle Altıeylül ve Karesi ilçelerimizde bulunan 40 mahalledeki 2001-2002-2003 doğumlular ile 1998-1999-2000 doğumlular arasında düzenlenecek olan turnuva, 28 Eylül saat:14.00’te Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi sahasında oynanacak Balıkesir-Somali dostluk maçıyla başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyen gençlerimizin oluşturacakları 10 kişilik takım listesiyle beraber mahalle muhtarlıklarına başvurmalarının yeterli olacağı turnuvada takımların forma, şort, top ve saha giderleri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Birbirinden Güzel Hediyeler Genç Sporcuları Bekliyor

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, öncelikle Balıkesir merkez ilçelerde düzenlenen turnuvayı geleneksel hale getireceklerini, gelecek yıllarda ise turnuvayı bütün ilçelerde yaygınlaştıracaklarını belirtti. Başkan Uğur,  “İmkan Bizden Oynamak Sizden” Yıldız ve Gençler Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nda bu yılki hedeflerinin yaklaşık 2 bin sporcuya ulaşmak olduğunu, turnuvanın bütün ilçelere yaygınlaştırılmasıyla 40 bin sporcuya ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlarımızın kupa, madalya, bisiklet, gezi ve tatil kampı ile ödüllendirileceğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur,  “İlimizdeki çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan kurtararak sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.