Yıldızlarda Şampiyon Plevne Gençlik

ulasim 16.11.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün “İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği, 183 takımın katıldığı ve 2 bin sporcunun mücadele ettiği Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, Kurtdereli Spor Salonu’nda yıldızlar kategorisinde oynanan Plevne Gençlik- Lalelispor final maçıyla sona erdi.

Normal süresi 1- 1 beraberlikle tamamlanan maçta, Plevne Gençlik Spor penaltı vuruşları sonucunda rakibini 3-1 yenip Mahalle Ligi Yıldızlar Kategorisi’nde şampiyonluğa ulaştı. Büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan final müsabakasını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve sporseverler takip etti. Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nı önümüzdeki yıllarda il geneline yaymayı amaçladıklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Turnuvada, centilmenlik içerisinde çok güzel maçlar oynandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl bütün ilçelerimizdeki mahallelerin katılımıyla bu turnuvayı daha da geliştirmek istiyoruz. Amacımız; gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları spora teşvik etmektir” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nda gençler kategorisi şampiyonu Gümüşspor ve yıldızlar kategorisi şampiyonu Plevne Gençlik’in şampiyonluk madalyaları ve kupalarını verdi. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kategorilerinde şampiyon olan takımın sporcularına bisiklet hediye etti.