Zabıta Ekipleri YGS’ye Özel Mesai Yaptı

ulasim 14.03.2016
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Yükseköğrenim Giriş Sınavı’na (YGS) giren engelli ve ilçelerden Balıkesir’e gelen öğrencileri sınava yetiştirmek için seferber oldu. Zabıta Daire Başkanlığı’na ait araçlar başta Balıkesir Otogarı olmak üzere şehrin dört farklı noktasında öğrencileri zamanında sınava yetişmesi için yoğun bir mesai yaptı.

YGS’nin olduğu gün biri görme engelli olmak üzere engelli öğrencileri özel araçlarla evlerinden alıp, sınav yerine ulaştıran Zabıta ekipleri, ayrıca Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Toplu Taşıma Merkezi’nde ilçelerden gelen öğrencilere okulların ulaşım bilgileri konusunda yardımda bulundu. Zabıta ekipleri, engelli ve ilçelerden gelen öğrencilerin yanı sıra sınava geç kalma ihtimali olan öğrencileri de özel araçlarla sınava yetiştirdi.