Department of Housing and Urban Development

ulasim
  • Adı : A. Murat Erayman
  • Görevi : İmar ve Şehircilik Dairesi Başkan V.
  • Telefon : (+90) 266 239 15 10 - 1900

• Özgeçmiş

1984 yılında Kahramanmaraş’ta doğan A. Murat ERAYMAN; ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, eğitim hayatına Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde devam etti.

İş hayatına Ankara’da serbest mimar olarak atılan ERAYMAN, 2006-2013 yılları arasında Türkiye ve yurtdışında birçok önemli projeye imza attı.

2006 – 2013 tarihleri arasında kariyerine çok sayıda önemli proje sığdıran ERAYMAN, bunun yanı sıra katıldığı toplam 9 adet mimari proje yarışmasından; 1 adet ulusal ve 1 adet uluslararası olmak üzere 2 adet ödüle layık görüldü.

2013'te, özel sektörde edindiği tecrübeleri kamuya aktarmak düşüncesiyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı.

2016’da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı olarak atandı, ve halen bu görevi sürdürmektedir.

İlgili Duyurular

• Faaliyet Raporları