Deputy Secretary General - Hüseyin Turhan

• Telefon : (+90) 266 239 15 10 - 1580
  • E-posta : huseyin.turhan@balikesir.bel.tr

• Özgeçmiş

Hüseyin Turhan 1962 Susurluk - Gökçedere doğumludur. İlkokulu Gökçedere İlkokulunda ortaokulu Demirkapı Ortaokulunda okumuş olup, Balıkesir Ticaret Lisesinden mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ön lisans mezunudur.

1986 yılında Balıkesir Belediyesinde Zabıta Memuru olarak göreve başlamıştır. Zabıta Teşkilatında Komiserlik ve Amirlik görevlerinde bulunmuştur. 2009 - 2011 yılları arasında Balıkesir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2011 - 2014 yılları arasında Balıkesir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2015 - 2019 yılları arasında ise merkez ilçe Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

2019 nisan ayı itibariyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Turhan; evli ve iki kız, iki torun sahibidir.