Genel Sekreter Yardımcılığı - Hakan Afşin Arıcan

ulasim
  • Adı : Hakan Afşin Arıcan
  • Görevi : Genel Sekreter Yardımcısı V.

• Özgeçmiş

1971 Emet doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Hisarcık ilçesinde tamamladı. Lisans öğrenimine Balıkesir’de başlayarak, 1997 yılında Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda tamamladı.

SSK Balıkesir Bölge Hastanesinde memur ve şef, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesinde hastane müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2008 yılında Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine kurucu müdür olarak atandı. 2011 yılında kamu görevinden ayrılarak Özel Balıkesir Hastanesinde hastane müdürü, Korupark A.Ş.ye bağlı Özel Korupark Hastanesinde kurucu genel müdür ve Rönesans Holding sahipliğinde faaliyet gösteren Adana Şehir Hastanesinde kurucu işletme müdürü olarak görev yaptı.

28.11.2017 tarihinden bu yana Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak çalışmaktadır.