Genel Sekreter Yardımcısı - Mürsel Sabancı

• Telefon : (+90) 266 239 15 10 - 1570
  • E-posta : mursel.sabanci@balikesir.bel.tr

• Özgeçmiş

1966 doğumlu olan Sabancı, Lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisans öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde tamamlamıştır. Sağlık Bakanlığı Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Sağlık Meslek Liselerinde Sağlık Eğitim Uzmanlığı görevlerinde bulunmuştur. Balıkesir ve Muğla üniversiteleri Sağlık Yüksekokullarında Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Strateji ve AR-GE Şube Müdürlüğü görevinin ardından 2014 - 2019 yılları arasında Karesi Belediyesi İdari ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

2015 yılı itibariyle Karesi Kent Konseyi Başkanlığı, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Sabancı, 09.04.2019 tarihi itibariyle de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Sabancı, evli olup 2 çocuk babasıdır.