Genel Sekreter Yardımcısı

• Faks : +90 266 239 09 70
  • E-posta : taylan.engin@balikesir.bel.tr

• Özgeçmiş

23.09.1977 Balıkesir Merkez doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir'de tamamlayan Engin, lisans eğitimini 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini 2005 yılında yine aynı üniversitenin İnşaat Bölümü, Ulaştırma Ana Bilim Dalında tamamladıktan sonra 2013 yılında Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü Yöneylem Araştırması Programında doktora yapmıştır.

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nda göreve başladıktan sonra farklı projelerde yer alan Engin, 2002 yılına kadar kendi firmasında müteahhitlik hizmetleri de yerine getirmiştir. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde göreve başlayan Taylan Engin, Ulaştırma Program Yürütücülüğü, İnşaat Bölüm Başkanlığı, AB Leonardo Projeleri Koordinatörlüğü ve yönetim kurulu üyeliği gibi çeşitli idari görevlerinin yanısıra pek çok kurum ve Belediye de danışmanlık ve Başkan yardımcılığı görevlerinin de üstlenmiştir.

2015 yılı Nisan ayında göreve başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İlgili Duyurular