Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı

Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü

ulasim
  • Adı : Dr. Serpil Kara
  • Görevi : Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdür V.

• Özgeçmiş

Dr. Serpil Kara 1985 yılında Balıkesir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamlamıştır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2010 yılında mezun olmuştur.

2010 - 2012 yılları arasında Ağrı ilinde Ağrı devlet hastanesi Acil Servis hekimi, Aile ve Toplum Sağlığı Şube Müdürlüğü, Akıl ve Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Aile Hekimliği görevlerini üstlenmiştir.

2012 - 2013 tarihleri arasında Balıkesir ilinde özel bir hastanede acil servis hekimi olarak çalışan Dr. Serpil Kara 2013 yılında Balıkesir Belediyesi’nde kurum hekimi olarak göreve başlamıştır.

2014 yerel seçimleri itibariyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde kurum hekimi ve işyeri hekimi olarak görevine devam etmiştir.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Dr. Serpil Kara Haziran 2019 tarihinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine başlamıştır.

ALMIŞ OLDUĞU SERTİFİKALAR VE EĞİTİMLER

Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Diploması - 2016

ÇSGB- İşyeri Hekimi Sertifikası-2013

İlkyardım Eğitici Sertifikası-2014