BALPARK - Balıkesir Otopark İşletmeleri Tic. Ltd. Şti.

Balpark Balıkesir Otopark İşletmeleri Tic. Ltd. Şti. belediyeye ait olan ancak faaliyet göstermeyen Karesi Gıda İnşaat Özel Eğitim ve Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi’nin, ünvan değişikliği ve çalışma konusunun otopark hizmetleri olarak yeniden düzenlenmesiyle faal hale getirildi. Balpark Balıkesir Otopark İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi’nin sermayesi 650.000 ₺ olup %100’ü Balıkesir Gayrimenkul Yatırım Gıda A.Ş’ye aittir.

İl genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan otopark ve parkomatların işletmesi, belediye meclisinin aldığı kararla Balpark'a devredildi.

Faaliyet Alanı

Şehir merkezleri içinde, şehirler arasında ve uluslararasında kara yolu, otoray, metro, deniz ve hava taşımacılığı işletmeleri ile kapalı ve açık otoparklar kurmak veya kiralamak suretiyle işletmeciliği yapmak.

Adres : Karesi AVM Ege Mah. Altay Cad. Kalaycılar Sok. D/16, D/17, D/18 Karesi / BALIKESİR
Telefon : (+90) 245 20 10 / 241 22 00
E-Posta : info@balpark.com.tr