Altyapı ve Üstyapı Yatırımları Projeleri

• Yapım Yılı : 2018
  • İlçe Adı : Edremit

Proje Açıklaması :

Balıkesir’in yerli ve yabancı turizminde önemli noktalarından birisi halindeki Edremit ilçesi Akçay Mahallemizi güzelleştirmek için çalışmalar yürütüyoruz. 7’den 77’ye tüm Balıkesirlilerin ve turist misafirlerimizin en sık uğradığı noktalardan birisi konumundaki Akçay Mahallesi Sarıkız Meydanı’nı günümüz teknolojisine uygun, daha yeşil, daha kullanışlı bir hale getiriyoruz. Geceleri aydınlatılacak ve güvenliği yeniden tesis edilecek alan, tüm gün ve gece kente hizmet verecek olan Akçay Sarıkız Meydanı, dikimi yapılacak olan ağaçları bu güzel Akçay manzarasını gece-gündüz kentliyle paylaşır hale gelecektir.

Balıkesir Edremit İlçesi Akçay Mahallesi, Rekreasyon alanı yaklaşık 9.300 m2’lik alanda yapılması düşünülen proje kapsamında;

Yeşil Alan Düzenlemesi
Sert Zemin Peyzaj İmalatları