BBB’den Ev ve Süs Hayvanı Bakımı Eğitimi

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; ev ve süs hayvanları satışı yapan işletmecilere ve vatandaşlara yönelik video konferans aracılığıyla eğitim verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanları satışı yapan işletme sahiplerine ve vatandaşlara eğitim verildi. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla video konferans aracılığında yapılan eğitim, iki oturum halinde gerçekleştirildi. 38 işletmecinin katıldığı video konferansta; Büyükşehir Belediyesi’nden Veteriner Hekim Osman Bedizel ile Veteriner Teknikeri Murat Salman, İl Tarım Müdürlüğünden Veteriner Hekim Burak Kelemençe, Milli Parklar Balıkesir Şube Müdürlüğünden Veteriner Hekim Ertan Şenol ve Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Atalay eğitim verdi.

Katılımcılar, bu eğitimin sonunda katılım belgesi almaya hak kazandı.

Tarih : 10.12.2020 16:37:00